Menu

(weg)werkzaamheden 1,2,3,4

Vorig jaar liet hier iemand een emmer met witte olie!verf vallen met een heel spoor tot gevolg. Stukje bij beetje hebben stratenmakers als tussendoor werkzaamheden de stenen gelicht en gedraaid en maken het nu af. Een forse vervuiling en dito schadepost. Het is weer schoon. (en geëgaliseerd!)
Nu ligt er #@$ weer een verfspoor van Praxis naar en op de Waterkeringweg. Iets voor het Leeboo om in te brengen, want is er preventie mogelijk vanuit Praxis, en/of…


De weg-verzakking bij het voetbalveldje is eindelijk goed onder handen genomen.
Er waren regelmatig mor-meldingen gedaan van deze verzakking. De GGD heeft onderzoek gedaan naar ratten maar dat was niet de oorzaak. Waternet heeft de straat opengelegd en het bleek dat de verzakkingen zijn veroorzaakt door een lekkende buis.
De lekkage is verholpen en er is opnieuw bestraat.


Wegomlegging voor voetgangers / verboden voor voetgangers / Rochdale werkt aan de gebouwen 7, 9 en 10 en vindt het tijdelijk te gevaarlijk voor voetgangers ivm zwaar materieel.


Nieuw parkeerbeleid? Ook hierover zijn veel vragen van bewoners bij buurtbeheerder Hassan Ziani binnengekomen. Nee (gelukkig!) er worden werkzaamheden verricht door Monarch in opdracht van Liander/NUON in het GWL-ketelhuis. Er moeten grote en zware onderdelen vervangen worden en dus aan- en afgevoerd. Parkeer-vergunningen zijn hiervoor afgegeven. Ons Ketelhuis wordt weer up to date!