Menu

interesse in een avond over erfpacht?

Het is een beetje vreemd verlopen met de brieven die de gemeente aan alle woningeigenaren heeft gestuurd over het al dan niet eeuwigdurend afkopen van erfpacht, maar als het goed is hebben alle eigenaren inmiddels een brief gekregen, waarin staat dat iedereen uiterlijk 31 maart 2018 moet besluiten over hun manier van erfpacht afkopen.
Het leek ons daarom goed om voor woningeigenaren op het GWL-terrein in januari een bijeenkomst te organiseren over de hele erfpachtkwestie, waar iedereen alle vragen kan stellen die hij/zij heeft rond dit thema. Charles Vaneker; een bewoner van het GWL terrein die zich in de materie heeft verdiept, zal samen met een ambtenaar van de gemeente deze vragen zo goed mogelijk proberen te beantwoorden. Voordat we tot de organisatie overgaan en een ruimte gaan reserveren, willen we graag een idee krijgen van het aantal geïnteresseerden in zo’n avond.
Vandaar de volgende vraag: Heb je vragen rond erfpacht, is je nog niet duidelijk wat in jouw situatie het beste is om te doen en vind je een informatieavond een goed idee om antwoord op je vragen te krijgen? Laat het ons svp vóór 22 december weten via deze link.
We geven dan zo snel mogelijk een locatie en een datum door.