Menu

ALV koepel 18 november

Wil jij invloed uitoefenen op wat er op het GWL gebeurt? Dat kan. Er zijn diverse mogelijkheden: er is regelmatig Leefbaarheidsoverleg en er zijn diverse (deels ad hoc) commissies. Zo kun je je momenteel aanmelden voor de feestcommissie ’20 jaar GWL (in 2017)’.

Op 18 november vind de najaarsvergadering van de Koepelvereniging plaats. Ook daar worden beslissingen genomen die van belang zijn voor het gehele GWL terrein. Zo wordt o.a. het Jaarplan 2017 van de Koepelvereniging besproken. Dat kun je hier alvast lezen.

Als bewoner kun je niet zelf naar de Koepel ALV toe. Je wordt daar vertegenwoordigd door je VVE bestuur of door je corporatie en bewonerscommissie. Wil je dus in de Koepel meedenken, meestemmen of meebeslissen? Vraag hen wat er besproken wordt, wat ze willen inbrengen en hoe ze gaan stemmen. Wil je meer? Ook dat kan! Wordt dan bestuurslid bij jouw VVE of bewonerscommissie of lid van het Koepelbestuur.

Niet belangrijk, die Koepel? Nou, je betaalt er anders wel maandelijks een bijdrage in je huur of servicekosten voor. En je wilt toch zeker weten of dat geld goed besteed wordt? Dus! Het GWL is van ons allemaal, dus samen houden we het mooi en leefbaar. Hier lees je meer over de Koepelvereniging.