Menu

vakantiepret in het park

27 december: rolschaatsen in de gashouder
Ouders en kinderen: kom lekker rollen in de Gashouder!
Een paar keer per jaar gooien we voor ouders en kinderen de deuren van de Gashouder open om lekker te rollen – met rolschaatsen, autopetten, trapauto’s, kinderfietsjes, vliegende hollanders en eenwielers. En uiteraard kan er genoten worden van Koek en Zopie!

Circus Zanzara is back!
Circus Zanzara, wegens enorm succes wederom geprolongeerd.
Keniaanse acrobaten, een vijfsterren muziekensemble (live!), de gebruikelijke acts, soms adembenemend, dan weer hilarisch. Ook deze winter rond de Kerst en Oud en Nieuw staat circus Zanzara op de Westergasfabriek in Amsterdam garant voor spektakel in een huiselijke sfeer

IJspretparc
Net als ieder jaar staat er ook deze kerstvakantie weer een oergezellige overdekte ijsbaan op de Westergasfabriek, pal naast Pacific Parc. Iedereen is weer van harte welkom om lekker te komen schaatsen en te genieten van de uitgebreide koek en zopie. Kom vooral ook ’s avonds, als de kinderen vertrokken zijn en de baan uitnodigend klaarligt voor de volwassenen! Baantjes trekken, zwieren en zwaaien, discoschaatsen, alles kan op de speciale ijsbaanmuziek van de huisdeejays.

Lichtexpositie
Lichtkunstenaar Clifton Mahangoe toont buiten in het park en binnen bij Gustafson een aantal prachtige werken.
Hie staat de volledige agenda>>