Menu

blijft de nieuwsbrief bestaan?

Dit is de 149e digitale GWL Nieuwsbrief in de huidige vorm. De eerste kwam uit op 5 juni 2009, als opvolger van de papieren Waterspiegel, die met de 13e jaargang eindigde in mei 2009, en van eerdere mail nieuwsbrieven in andere vorm. Jarenlang was Diego Pos redacteur van deze nieuwsbrief; hij stopte eind 2015. Sinds december 2012 is Michel Floris redacteur, eerst samen met Diego, sinds dit jaar alleen. Helaas … ook Michel gaat stoppen. Werk en andere hobby’s vragen om aandacht.

Het zou uiteraard zeer jammer zijn als er geen GWL Nieuwsbrief meer zou zijn. Daarom is het Koepelbestuur op zoek naar minimaal één, maar bij voorkeur meerdere redacteurs. Met meerdere redacteurs kun je de werkzaamheden verdelen en is de continuïteit beter gewaarborgd. Van een redacteur wordt gevraagd dat hij/zij (redelijk) handig is met computers, teksten kan schrijven en aangeleverde stukken kan redigeren. Kijk naar voorgaande nieuwsbrieven voor voorbeelden.

Uiteraard wil Michel zorgen voor een goede overdracht. Daarom hoopt hij dat uiterlijk eind van dit jaar zijn opvolgers bekend zijn, zodat hij ze kan inwerken. Ongeacht of er een opvolger is of niet, stopt hij eind maart 2017. Wil jij helpen bij het voortbestaan van de Nieuwsbrief? Mail dan naar redactie@gwl-terrein.nl.