Menu

voor altijd op het GWL terrein

Een reactie naar aanleiding van de vorige GWL Nieuwsbrief:
Heerlijk wonen hier en al achttien jaar met veel plezier! En toch wil ik een keer verhuizen, waarom? Omdat een huis met een hele hoop trappen op de lange duur niet meer te doen is.
En die trappen zijn slechts 80 cm breed, probeer daar maar eens een nieuwe bank, koelkast of wasmachine over naar boven te krijgen. Een lift of hijsbalk is er niet en de tuin van de benedenbuurman is minstens 10 meter diep. Dat betekent dat ik voor grote aankopen altijd een verhuislift nodig heb, dat kost minstens € 125, dure grap.
En nu zouden er geen verhuiswagens meer op het GWL terrein mogen. Hoe vaak verhuist een mens? Prima als je aan de rand van de wijk woont, een lift of brede gemeenschappelijke trap hebt, maar niet in blok 8! En zo zijn er nog een paar blokken op het terrein met eigen opgang, smalle trappen, geen hijsbalk.
Het gaat me veel te ver om bij de afdeling vergunningen van de gemeente te pleiten voor het niet meer verstrekken van vergunningen voor het toelaten van verhuiswagens. Willen degenen die hier achter staan mij tzt komen helpen met verhuizen? Zou fijn zijn!
Groet, Jet Groen